Koronaturvallisuus

Eralp Kahyaoglu 2019, Suomenlinna.

Tervetuloa Viaporin Kekriin!

Ohjeet turvalliseen tapahtumavierailuun:
– Suosittelemme kasvomaskin käyttöä sisätiloissa ja tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää.
– Pidä mahdollisuuksien mukaan turvaväli toisiin seurueisiin
– Huolehdi käsihygieniasta. Palveluntarjoajien tiloissa on tarjolla käsidesiä ja käsienpesumahdollisuus.
– Saavu vain terveenä!

Saapuminen tapahtumaan

HSL:n lautta ja JT-Linen vesibussit kuljettavat tapahtumavieraat Suomenlinnaan. Kaikilla aluksilla voi matkustaa ulkona, tarjolla on käsidesiä ja turvaväleistä muistutetaan sisätiloissa. HSL:n ja JT-Linen aluksissa suositellaan kasvomaskin käyttöä. Aikataulut löydät täältä.

Helsingin kaupungin Heatmap-palvelu näyttää reaaliaikaisesti Kauppatorin ruuhkatilanteen karttanäkymässä. Heatmapin avulla voi ajoittaa tapahtumassa vierailun hiljaisempaan ajankohtaan. Siirry heatmapiin. Aiempien tapahtumien perusteella kiireisin aika palata Kauppatorille on heti Kekripukin polton jälkeen. Palveluita on avoinna polttoseremonian jälkeen, joten suosittelemme viipymään tapahtumassa pidempään.

Koronapassi Suomenlinnassa

Suomenlinna on Helsingin kaupunginosa, jonne saapumiseen ei tarvita koronapassia. Linnoituksen palveluntarjoajat ovat itsenäisiä yrittäjiä, ja osa edellyttää asiakkailtaan koronapassia. Passi on hyvä ladata valmiiksi puhelimeen, mikäli tarkoituksena on käyttää ravintolapalveluita.

Suomenlinnaa koskevat samat säännöt kuin muutakin Helsinkiä.

Suomenlinnaa koskevat samat korona-ajan säännöt kuin muutakin pääkaupunkiseutua. Seuraamme valtakunnallisia ohjeita ja muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia. Ajantasaisen rajoitustilanteen voi tarkistaa THL:ltä. Avaa ohjeet THL:n sivuilta.

Kiitos, että noudat ohjeita. Pidetään yhdessä huolta turvallisuudesta!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa pysyäksesi ajan tasalla.